Přeskočit na hlavní obsah

Reset účtu

Pokud je Váš účet uzavřen v jakékoli fázi, máte nárok na 10% slevu pro opětovné zahájení Vaší obchodní cesty z fáze Challenge.
​
Tato možnost se zobrazí ve vašem Dashboardu poté, co jeden z vašich účtů selhal. Jakmile najdete účet, který selhal, jednoduše klikněte na tlačítko pro opakování. Tím se vygeneruje nová objednávka s aplikovaným slevovým kódem, za kterou můžete okamžitě zaplatit a znovu začít svou cestu od fáze Challenge.
​
Tato 10% sleva bude nastavena pro stejné parametry účtu, který selhal.

Jak uplatnit slevu pro reset

  1. Přihlaste se do svého Dashboardu

  2. Přejděte na přehled účtu

  3. Sjeďte dolů do sekce "Uzavřené účty", kde můžete zkusit svůj účet znovu

Důležité informace:

  • Dostupnost: Tato nabídka je platná pouze 7 dní po uzavření účtu.

  • Konzistence: Sleva se vztahuje na stejnou velikost a nastavení účtu jako uzavřený účet.

  • Existující objednávky: Pokud jste již klikli na tlačítko, vaše faktura se slevou čeká ve vašem seznamu objednávek.

Dostali jste odpověď na svou otázku?